#baner ivan
#baner ivan2

Kombuča (kombucha, kombuša) - sladki pelin (sweet wormwood), z naša oznako SW SELI, je fermentirani čaj sladkega pelina in vsebuje tri naše edinstvene sestavine:

  • kultura kombuče - tradicija fermentacije z isto kulturo kombuče,
  • čaj sladki pelin - pridelan na kmetiji in
  • izvirska voda (sveta voda) zajeta na datume visokega potenciala na našem izviru Apoteka.

Čaj sladkega pelina je pred fermentacijo narejen s hladnim in toplim postopkom. Ostali proces in sestavine so enake kot pri proizvodnji klasične kombuče SELI lipa. Pijača ima prijeten osvežilen okus, ki spominja na mističen vzhod sladkega pelina.

Sladki pelin cenijo vzhodne civilizacije za zdravilne in dišavne namene. Danes je ta rastlina z mnogimi zdravilnimi lastnostmi, ki so tudi znanstveno dokazana, cenjena v zahodni civilizaciji.

vir:

NAVODILA

  • Začnemo z eno steklenico na dan (~2 dl), kombučo lahko po želji razredčimo z vodo ali kakšno drugo tekočino.
  • S časoma lahko povečujemo količino do pol litra na dan.
  • Spremljamo svoje počutje. Predvsem spremljamo naše energetsko počutje, kjer bomo vpliv najhitreje opazili.
Kot za vse naravne produkte velja tudi za kombučo, učinke dosežemo samo z dolgotrajni rednim uživanjem.